Connect with us

Actueel

Vriend betrapt Suzanne Schulting op heterdaad en vindt bekende Nederlander in zijn kledingkast!

Avatar foto

Published

op

Suzanne Schulting: ijskoningin met olympisch goud én een levendig liefdesleven

Suzanne Schulting behoort tot de absolute top van de Nederlandse sportwereld. De shorttrackster, die ook geregeld uitkomt op de langebaan, groeide uit tot een nationale heldin dankzij haar prestaties tijdens de Olympische Winterspelen van 2018 en 2022. Met haar explosieve snelheid, krachtige bochtenwerk en tomeloze inzet wist ze Nederland meerdere keren naar het ereschavot te brengen.

Maar Suzanne is méér dan een topsporter. Ze is een jonge vrouw met een uitgesproken persoonlijkheid, een energieke levensstijl en – als we de geruchten mogen geloven – een nogal dynamisch liefdesleven.

In dit artikel belichten we zowel de glorieuze sportcarrière van Suzanne als enkele kleurrijke momenten uit haar privéleven, die de nodige aandacht trokken op sociale media en juicekanalen.


De doorbraak: goud in Pyeongchang

Suzanne Schulting werd op 25 september 1997 geboren in Groningen. Al op jonge leeftijd bleek ze een natuurtalent op het ijs. Ze combineerde kracht met techniek en een messcherpe focus – eigenschappen die in de wereld van het shorttrack onmisbaar zijn.

Haar grote doorbraak kwam tijdens de Olympische Winterspelen van 2018 in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang. In een zenuwslopende finale op de 1000 meter shorttrack pakte Suzanne het goud, en schreef daarmee geschiedenis: ze werd de eerste Nederlandse olympisch kampioen in het shorttrack.

Alsof dat nog niet genoeg was, voegde ze er ook een bronzen medaille op de 3000 meter aflossing aan toe. Samen met Yara van Kerkhof, Jorien ter Mors en de helaas veel te vroeg overleden Lara van Ruijven, reed ze zelfs een wereldrecord in de B-finale. Door straffen van China en Canada in de A-finale schoof Nederland alsnog door naar het podium.


De vervolgsuccessen: dominantie op het ijs

Na Pyeongchang ging het hard met Suzanne. In 2019 kroonde ze zich tot wereldkampioen op de 1000 meter én overall, wat betekende dat ze de beste allround shorttrackster ter wereld was.

Ze bevestigde haar status vervolgens door ook in 2020 en 2021 de Europese titels binnen te slepen. Zowel op individuele afstanden als in teamverband stond ze haar mannetje – of beter gezegd: haar vrouw.

Op de Olympische Spelen van 2022 in Beijing bewees Suzanne dat haar eerdere gouden plak geen toevalstreffer was. Ze verdedigde met succes haar olympische titel op de 1000 meter, pakte zilver op de 500 meter, en won met het Nederlandse team ook nog eens goud op de relay.

Met meerdere wereld- en Europese titels op zak is Schulting zonder twijfel een van de meest succesvolle Nederlandse shorttrackers aller tijden.


Suzanne op de langebaan

Hoewel shorttrack haar specialisme is, liet Suzanne zich ook zien op de langebaan. Zo deed ze af en toe mee aan nationale wedstrijden, en wist daar ook podiumplekken te behalen.

Haar stijl – krachtig en technisch verfijnd – bleek ook op de lange rechte stukken effectief. Toch blijft haar hart duidelijk bij het shorttrack liggen, waar strategie, snelheid en scherpte nog intenser samenkomen.


Liefde buiten het ijs: geruchten en verhalen

Dat Suzanne niet alleen snel is op het ijs, maar ook in de liefde graag op gevoel afgaat, blijft niet onopgemerkt. Juicekanalen zoals Reality.FBI en Juicechannel wisten in het verleden een aantal opvallende verhalen over haar te delen.

Een van de meest besproken geruchten is het incident waarbij Suzanne, tijdens een relatie, zou zijn betrapt met sprinter Isayah Boers – een topsporter met medailles op Europese en wereldkampioenschappen.

Volgens bronnen van Reality.FBI kwam haar toenmalige vriend onverwachts thuis, waarop Boers zich noodgedwongen zou hebben verstopt in een kledingkast. “Hij zat daar – volgens insiders – tussen de jassen, met zijn knieën tegen zijn kin,” aldus het kanaal. Of dit verhaal volledig klopt, blijft gissen, maar het werd breed gedeeld op sociale media.


De link met Heleen van Royen

Wat het verhaal extra pikant maakt, is de vermeende connectie met schrijver Heleen van Royen. Suzanne zou na de bewuste relatie ook een tijdlang zijn geweest met de zoon van Van Royen. Of deze persoon op de hoogte was van de situatie met Boers, is niet bekend, maar het gerucht zorgde in elk geval voor de nodige beroering.

De sportwereld, die doorgaans een stuk discreter omgaat met privéleven dan de entertainmentindustrie, keek met gefronste wenkbrauwen naar de sensatie rond Suzanne. Maar zoals altijd bij geruchten: er is geen bevestiging vanuit het kamp-Schulting, en Suzanne zelf zwijgt in alle toonaarden.


Suzanne blijft gefocust op het ijs

Wat er zich achter de schermen ook afspeelt, één ding is zeker: op het ijs laat Suzanne zich niet afleiden. Ze blijft keihard trainen, stelt doelen en blijft uitkomen op het hoogste niveau.

In interviews benadrukt ze hoe belangrijk mentale kracht is in haar sport. Shorttrack draait om beslissingen op milliseconden, en fouten worden zelden vergeven. Haar focus en veerkracht maken haar tot een voorbeeld voor veel jonge sporters.


Een publiekslieveling met karakter

Suzanne’s populariteit reikt verder dan de schaatshal. Ze wordt veel gevraagd voor talkshows, is actief op sociale media en staat bekend om haar eerlijke en uitgesproken karakter.

Ze spreekt zich uit over onderwerpen als vrouwensport, mentale gezondheid en sportethiek, en durft zichzelf kwetsbaar op te stellen. Die mix van prestaties en persoonlijkheid maakt haar tot een geliefde figuur bij fans én sponsors.


De toekomst: Parijs 2026 en daarna?

Hoewel haar focus nog altijd ligt op shorttrack, heeft Suzanne meermaals laten doorschemeren open te staan voor andere paden na haar sportcarrière. Misschien ligt er een rol in de media, misschien in de coaching, of wellicht blijft ze actief als ambassadeur voor de sport.

Voorlopig blijft de blik gericht op de Olympische Winterspelen van 2026, waar ze opnieuw een hoofdrol wil spelen. Met haar ervaring en vastberadenheid is het niet ondenkbaar dat ze daar opnieuw het podium zal betreden.


Conclusie: een vrouw van extremen

Suzanne Schulting is een sportvrouw in hart en nieren. Ze combineert explosieve prestaties op het ijs met een sprankelende persoonlijkheid en een privéleven dat – al dan niet terecht – af en toe de roddelpers haalt.

Haar succesverhaal begon in Pyeongchang en krijgt met ieder toernooi een nieuw hoofdstuk. Of het nu gaat om medailles, records of liefdesperikelen: Suzanne blijft Nederland verbazen.

En misschien is dat wel wat haar zo bijzonder maakt – niet alleen de snelheid op het ijs, maar ook het lef om zichzelf te zijn, in alle facetten van het leven.

Actueel

Wandelaar vindt enorm beest langs de oever van een kreek

Avatar foto

Published

op

Een vredige wandeling veranderde in een schokkende ervaring voor een vrouw uit South Carolina die een “beest” tegenkwam langs de rand van een kreek. Om anderen te waarschuwen extra voorzichtig te zijn bij het wandelen door Jeffries Creek Park, deelde Meredith Langley een foto van het enorme wezen op Facebook, wat veel online gebruikers schokte.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door jordan jenkins (@mostamazinganimalss)

Meredith Langley was aan het wandelen door Jeffries Creek Park in Florence, South Carolina, toen ze oog in oog kwam te staan met angstaanjagende fauna die haar genot van de flora verstoorde.

Een reusachtige bruine slang – enkele voeten lang en dikker dan de wortel van een boom om zijn kop op te laten rusten – verstopte zich in de modder langs de rand van de kreek. De slang – die wat zonnestralen ving – schokte Langley, die op Facebook schreef: “Let op hoe goed hij opgaat in zijn omgeving.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door South Magazine (@southmagazine)

“Dat was een goed leermoment en voorbeeld voor mijn eigen kinderen die vergeten om niet voor me uit te rennen op paden!” schrijft Langley aan leden van de besloten Facebookgroep South Carolina Hiking Club.

Het beest, waarvan ze schat dat het ongeveer vier tot vijf voet lang is wanneer het uitgerekt is, was “volledig niet bang voor ons.” “Het keek me met stilte en terughoudendheid aan, en zonder agressie of angst. Dat vertelde me dat dit wezen met zekerheid wist dat het in staat was zichzelf te verdedigen indien nodig, maar dat het die energie niet onnodig hoefde te gebruiken,” zei Langley over het monster, dat ze op film vastlegde voordat ze rustig terugtrok. “Dat gebied is zijn thuis, niet het onze, en mijn kinderen en ik handhaven die respect en eerbied altijd als we in de natuur zijn.”

‘Dat is een beest’ De online gemeenschap was geschokt toen ze de onverschrokken slang zagen, rustend langs een veelvoorkomend wandelpad. Een netizen schrijft, gelovend dat haar ogen haar bedriegen, “Wat is dat?” en een ander zegt, “Deze foto verkoopt South Carolina niet.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door jordan jenkins (@mostamazinganimalss)

Anderen zijn onder de indruk van de grootte van de slang. “Wat een beest!” schrijft er een. “Dit lijkt op iets wat je zou zien in het Amazonegebied,” zei een tweede terwijl een derde eenvoudig zei: “Dat is een joekel.”

Iemand maakte grappend een opmerking: “Hij heeft waarschijnlijk al iemands kind ingeslikt,” en voegde eraan toe: “Ik ga überhaupt GEEN paden op.” Ondertussen probeerden andere cyberfans de soort slang te identificeren, “Dat is een enorme katoenbek,” deelt een gebruiker. Katoenbekken zijn zeer giftige adders, die samen met koperveren vaak in het gebied worden aangetroffen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door South Magazine (@southmagazine)

Ondanks zijn dreigende uiterlijk, waar de slang echt niets aan kan doen, is het een onschuldige waterslang, zegt Sean Foley, conservator van herpetologie bij de Riverbanks Zoo & Garden.

“Als ze in het nauw worden gedreven of aangevallen, zullen ze zichzelf verdedigen door hun koppen plat te maken, te slaan en hun staarten in bladeren te schudden,” vertelt Foley aan McClatchy News. “Al deze dingen maken dat ze er gevaarlijk uitzien voor potentiële roofdieren in de hoop dat ze met rust gelaten worden.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door South Magazine (@southmagazine)

Verwijzend naar de enormiteit van de slang voegde Foley eraan toe dat het “niet ongebruikelijk” is en dat “het meerdere jaren zou duren om die grootte te bereiken.” Groot, klein, dodelijk of niet, alle slangen zijn aardiger wanneer ze van een afstand bewonderd worden.

Langley voegt toe aan haar bericht: “Een goede vuistregel is om ze allemaal te vermijden als je kunt helpen.” Ben je ooit een reusachtige slang tegengekomen? Deel alstublieft uw opmerkingen met ons en deel dan dit verhaal zodat we kunnen horen wat anderen te zeggen hebben!

Continue Reading

Trending

  • Actueel6 maanden geleden

    Hardnekkige gerucht blijkt tóch waar: ‘Dit heeft Marco Borsato allemaal met Maan gedaan!’

  • Actueel5 maanden geleden

    Jutta Leerdam stapt in ijsbad en laat per ongeluk een beetje teveel zien

  • Actueel5 maanden geleden

    Martijn Krabbé deelt verdrietig bericht: ‘Zo lang heb ik nog’

  • Actueel5 maanden geleden

    Kijkers geschokt door actie van gast in Lang Leve de Liefde: slurf tevoorschijn gehaald

  • Actueel6 maanden geleden

    André Hazes deelt per ongeluk beelden van vrij partijtje met Monique Westenberg

  • Actueel5 maanden geleden

    Volgers verdrietig door heftige post van Emma Heesters 😔

  • Actueel5 maanden geleden

    Ophef: Lang Leve de Liefde-deelnemers Laura en Duco liggen te wippen en geven volledige show weg

  • Actueel5 maanden geleden

    Zangeres Maan laat op podium zien wat ze in huis heeft tijdens optreden. Daar kunnen de mannen wel van genieten